Exploder.io

Pelattu 450 kertaa.

66% (2/3)
Kuvaus:
Exploder muistuttaa klassista Bomberman-peliä, mutta avaruusteemalla. Pelaajien täytyy taistella muita pelaajia ja hirviöitä vastaan asettamalla pommeja ja juoksemalla pois hyökkäyksistä ja räjähdyksistä. Pelin aloittaminen on aika helppoa ja suoraviivaista; mutta kuitenkin todella hallita kaikki pelin temput. Kaikki pelin graafiset ominaisuudet ovat pikseli-taidetta, jotka muistuttavat alkuperäistä peliä. Taistelut Exploder:ssa ovat todella viihdyttäviä ja haastavia virtuaalisine kolikko- ja kokemuspistepalkintoineen! Pelikaupassa voit käyttää kolikoita päivittääksesi hahmosi ulkonäköä ostamalla uusia skinejä ja muita tuotteita.

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä.


Kategoriat:

.IO-pelit Kaksinpelit Action Multiplayer Nostalgiapelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!