🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Zombie Idle Defense Online

Pelattu 1083 kertaa.
0.0 (1 arvostelua)
Pelikuvaus:
Pelaa selviytyäksesi nälkäisten zombien invaasiolta tässä uudessa, eksklusiivisessa ja ilmaisessa Zombie Idle Defence Online pelissä! Uskallatko pelata tätä hauskaa ja koukuttavaa peliä? Pienellä avun tarpeessa olevalla selviytyjällä ei ole tarpeeksi voimia yksin eliminoida kaikkia zombeja, jotka valtaavat maailmaa. Pidä hauskaa täysin ilmaiseksi!

Tässä pelissä pääset sukeltamaan post apokalyptiseen maailmaan, jossa suurin osa maan asukkaista on jo muuttunut raivokkaiksi zombeiksi. Nauti jännityksestä sekä todella dynaamisesta ja kammottavasta tunnelmallisesta strategiapelistä, joka sisältää roolipelin elementtejä. Taatusti tuntikausia todellista nautintoa ja mielekästä peliä. Sinun, muiden selviytyjien joukossa, täytyy puolustaa itseäsi loputtomalta vihollisvirralta!

Peliohjeet:
Voit toistaa jokaisen tason niin monta kertaa kun haluat ja samalla parannella ominaisuuksiasi kuten barrikadeja, räjähtäviä pakkauksia, steroideja, ensiapu pakkauksia ja ilmatukivoimia, jotka auttavat sinua tuhoamaan zombeja myös ilmasta. Raivaa tiesi parhaaksi selvityjäksi!
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game