🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Adam and Eve Go 2

Pelattu 620 kertaa.
5.0 (2 arvostelua)

Pelikuvaus

Adam and Eve Go 2 pelissä, huolimatta vaaroista, haasteista ja esihistoriallisista ajoista, rakkaus löysi tiensä kukoistaa! Adam rakastaa Eve:ä ja hän tekee kaikkensa tehdäkseen Eve:n onnelliseksi. Liity tämän seikkailunhaluisen luolamiehen seuraan ja käy läpi useita hauskoja ja haastavia tasoja tässä pelissä! Pystytkö auttamaan Adamia voittamaan esteet ja tuomaan kauniin kukan paremmalle puoliskolleen?

Dinosauruksia, ansoja ja monia muita ansoja odottaa sinua tässä koukuttavassa pelissä. Tavoitteesi in suorittaa jokainen taso keräämällä yksi ruusu ja viemällä se Eve:lle. Tässä pelissä on 15 erilaista tasoa, jotka voit läpäistä. Aloita ensimmäiseltä tasolta. Ole kuitenkin varovainen! Voit seistä painetasoilla tai käyttää muita esineitä raivataksesi tiesi. Tulet näkemään myös hedelmiä jokaisella tasolla, yritä kerätä myös ne, sillä niistä saat lisäpisteitä! Lähesty muita hahmoja ja anna niille mitä ne haluavat saadaksesi esineitä itsellesi tai jopa avaimia! Tulet tarvitsemaan niitä päästäksesi Eve:n luo sen jälkeen kun olet löytänyt ruusun. Nauti!

Peliohjeet

Voit käyttää nuolinäppäimiä ohjataksesi Adamia. Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä liikkuaksesi ympäriinsä ja ylös ja alas nuolia kiivetäksesi tikkaita.

Pelikategoriat

Action Arcade Äly

Kommentit

SAMANLAISET PELIT

Speed Racer

0 (0 arvostelua)

Space Pursuit

0.0 (1 arvostelua)

Moto X3M 4 Winter

4.0 (10 arvostelua)

Domino Block

0 (0 arvostelua)

Monster Nail Doctor

3.3 (3 arvostelua)

Slope Racing 3D

1.7 (3 arvostelua)

Slice The Rope

0 (0 arvostelua)

Dead Zed

4.3 (14 arvostelua)

Halloween Bubble Shooter

5.0 (1 arvostelua)

Cut the Rope 2

3.8 (8 arvostelua)

Bouncy GO

5.0 (2 arvostelua)

Catch The Snowflake

0 (0 arvostelua)
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game