Yummy Tales

Pelattu 178 kertaa.

100% (1/1)
Kuvaus:
Tales on mahtava uusi yhdistä 3 pulmapeli. Tapaa Oscar, fiksu pieni koira ja paras ystäväsi! Hän auttaa sinua ruokkimaan maatilan eläimet ja pitämään ne tyytyväisenä! Sinun tulee yhdistää 3 tai useampi samanlainen hedelmä tai vihannes poistaaksesi ne pelilaudalta. Jatka hedelmien ja vihannesten yhdistelyä kunnes kaikki eläimet ovat tyytyväisiä. Pidä huolta, että saat jokaisen tason pelattua ennen kuin siirtosi loppuvat tai muuten sinun tulee aloittaa alusta! Yhdistele tiesi yli 900 erilaisen tason läpi! Suorita päivittäisiä tehtäviä ja haasteita ansaitaksesi makeita palkintoja ja lahjoja, joista saat kolikoita ja lisävoimia. Älä hukkaa enää aikaa vaan ala pelaamaan Yummy Tales:ia nyt ilmaiseksi!

Peliohjeet:
Ansaitse täydet tähdet yhdistämällä vähintään kolme samanlaista hedelmää tai vihannesta vaihtamalla niiden paikka kosketusnäytöllä tai hiirellä raahamalla. Pääset nauttimaan tehosteista ja lisävoimista, jos saat yhdistettyä yhdellä kertaa 4 tai enemmän samanlaista kuvaa!


Kategoriat:

Älypelit Bejeweled Match 3

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!