Worms Zone

Pelattu 2685 kertaa.

81% (66/81)
Kuvaus:
Worms Zone on peli, jossa on dynaaminen tarina. Ala kasvattamaan matoasi juuri nyt! Yritettyäsi olla todellinen anakonda, pikku mato ei jämähdä koskaan paikalleen - se on valmis haukkaamaan jokaista!

On kuitenkin vaara, että joudut isomman madon syömäksi. Madot ovat todellisia kulinaristeja! Ne rakastavat maistella erilaisia hyytelömäisiä herkkupaloja ja kaikkea mitä ne tapaavat reitillään!

Peliohjeet:
Tietokoneella: Liikuttamalla hiirtä ohjaat madon suuntaa ja pitämällä näppäimen pohjassa tai painamalla välilyöntiä se kiihdyttää.

Mobiilissa: Ohjaa liikuttamalla sormea näytöllä, lisää näytölle toinen sormi niin mato kiihdyttää.

Syö pienempiä matoja loukuttamalla ne sisällesi niin, etteivät ne pääse liikkumaan pois ja sitten syö kuollut mato!


Kategoriat:

.IO-pelit Arcade Hypercasual Matopelit Multiplayer

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!