Vex 6

Pelattu 234 kertaa.

100% (2/2)
Kuvaus:
VEX 6 on viimeisin lisäys tässä tikku-ukko-parkour tasohyppely sarjassa! Hyppää ja liu'uta tikku-ukkosi 9 uuden säädön ja 9 uuden vaikean säädön läpi! Jokainen säädös päättyy sen viimeiseen vaiheeseen: "Vexaatioon". Muista kerätä kolikot matkallasi avataksesi 64 erilaista skiniä tikku-ukolle. Haluatko ansaita ylimääräisiä kolikoita? Palaa sitten VEX 6:een joka päivä suorittamaan päivittäiset tehtävät ja pelaamaan päivittäistä bonustasoa. VEX 6 on visuaalisesti upea, koska se toimii nyt suuremmalla resoluutiolla ja 60 fps:llä!

Peliohjeet:
Tietokoneella:
Nuolinäppäimet tai WASD liikuttaaksesi hahmoa
Mobiilissa:
Vasen ja oikea nuolinäppäin ja hyppy/liuku ruudulla


Kategoriat:

Action Stickman

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!