Uno Online

Pelattu 982 kertaa.

85% (6/7)
Kuvaus:
Klassisen UNO-korttipelin online-versio. Pelin tarkoitus on päästä eroon kaikista korteistasi ennen vastustajia. Voit pelata kahden, kolmen tai neljän tietokonevastustajan kanssa.

Peliohjeet:
Kun on sinun vuorosi, yritä lyödä kasaan kortti joko värin, numeron tai symbolin mukaan. Jos et pysty, sinun on nostettava kortti pakasta. Jos se voidaan pelata, voit tehdä sen samalla kierroksella. Muuten on seuraavan pelaajan vuoro. Jos sinulla on vain yksi kortti jäljellä, sinun on painettava UNO-painiketta, muuten joudut noutamaan 2 korttia rangaistuksena. On myös joitain erikoiskortteja, joiden avulla voit tehdä erityistoimia. Kattavat säännöt löydät täältä.


Kategoriat:

Älypelit Board Korttipelit Nostalgiapelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!