Tricky Test

Pelattu 494 kertaa.

100% (4/4)
Kuvaus:
Värikäs palapeli peli joka ei päästä sinua tylsistymään. Upea grafiikka ja säveltäjän säveltämä pelimusiikki ja äänitehosteet!

Kaikki tämän pelin pähkinät jakavat upean tarinan. Oikeat vastaukset syntyvät ajattelemalla boksin ulkopuolelta.
Pelasta avaruusolentoja, laske ampiaisia, silitä koiraa ja paljon muuta.

Ravista, kippaa ja pyöritä puhelintasi ratkaistaksesi arvoitukset!

Huomaa uusi ennennäkemätön "Piggy Bank" ominaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuden kerätä lisä kolikoita. Tämä peli tarjoaa tunteita, puhdasta hauskuutta ja kehittää mieltäsi! Kokeile nyt ilmaiseksi!

Peliohjeet:
Ratkaise arvoituksia valitsemalla oikea vaihtoehto. Voit joutua liikuttamaan laitettasi!


Kategoriat:

Board Nostalgiapelit Lasten pelit Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!