🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

The Mergest Kingdom

Pelattu 21917 kertaa.
4.3 (37 arvostelua)
Pelikuvaus:
Uskotko satuihin? Miten muuten selittäisit tämän tarinan joka tulee avautumaan sinulle? Sulaudu yhteen satojen esineiden kanssa maassa, joka on täynnä haastavia tehtäviä, kerää ja korjaa talteen varastoja, suunnittele oma saaresi ja tee siitä itsesi näköinen!

Löydä parhaat tavat yhdistää erilaisia osia rakentaaksesi isoja rakennuksia ja viljelläksesi mehukkaimpia kasveja. Auta uudelleenrakentamaan Mergest kuningaskunta ja tee siitä seitsemännen valtakunnan satumaisin! Millainen Mergest kuningaskunta tulee olemaan? SINUN MAAILMASI! SINUN VALINTASI!

Voit yhdistää lohikäärmeitä, puita, jalokiviä ja käytännössä ihan mitä vaan mitä löydät reitiltäsi! Saari on täynnä yhdistämisen taikaa ja tämä yhdistämistaika mahdollistaa sinulle kaikkein mahtavimman yhdistelmät joista uneksit!

Tehtävät ja haasteet tapahtuvat päivittäisessä haasteessa, jossa sinun tulee kerätä kolikoita ja jalokiviä, louhia materiaalia rakennuksiin, seikkailla laajoissa taianomaisissa alueissa, jotka ovat täynnä mysteerisiä olentoja, hämmentäviä hahmoja ja lumoavia esineitä jotka kansoittavat tämän loputtoman maailman!

Peliohjeet:
Fuusioi ja yhdistä osia pelastaaksesi Kuningaskunnan!
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game