The Mergest Kingdom

Pelattu 2504 kertaa.

76% (10/13)
Kuvaus:
Uskotko satuihin? Miten muuten selittäisit tämän tarinan joka tulee avautumaan sinulle? Sulaudu yhteen satojen esineiden kanssa maassa, joka on täynnä haastavia tehtäviä, kerää ja korjaa talteen varastoja, suunnittele oma saaresi ja tee siitä itsesi näköinen!

Löydä parhaat tavat yhdistää erilaisia osia rakentaaksesi isoja rakennuksia ja viljelläksesi mehukkaimpia kasveja. Auta uudelleenrakentamaan Mergest kuningaskunta ja tee siitä seitsemännen valtakunnan satumaisin! Millainen Mergest kuningaskunta tulee olemaan? SINUN MAAILMASI! SINUN VALINTASI!

Voit yhdistää lohikäärmeitä, puita, jalokiviä ja käytännössä ihan mitä vaan mitä löydät reitiltäsi! Saari on täynnä yhdistämisen taikaa ja tämä yhdistämistaika mahdollistaa sinulle kaikkein mahtavimman yhdistelmät joista uneksit!

Tehtävät ja haasteet tapahtuvat päivittäisessä haasteessa, jossa sinun tulee kerätä kolikoita ja jalokiviä, louhia materiaalia rakennuksiin, seikkailla laajoissa taianomaisissa alueissa, jotka ovat täynnä mysteerisiä olentoja, hämmentäviä hahmoja ja lumoavia esineitä jotka kansoittavat tämän loputtoman maailman!

Peliohjeet:
Fuusioi ja yhdistä osia pelastaaksesi Kuningaskunnan!


Kategoriat:

Bejeweled Hypercasual Match 3

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!