The Final Earth 2

Pelattu 266 kertaa.

50% (1/2)
Kuvaus:
Rakenna upea kaupunki tässä vertikaalisessa kaupunginrakennuspelissä avaruudessa! Kerää resursseja, rakenna ja löydä tiesi kohti parempaa tulevaisuutta! Kasvata kaupunkiasi tutkimusaluksesta suureen metropoliin, joka on täynnä teknologiaa. Mitä sinä aiot rakentaa?

Maa on tuhottu ja ainoa toivo ihmiskunnan pelastamiseksi on pieni avaruudessa sijaitseva koloniasi! Pystytkö ruokkimaan, asuttamaan ja viihdyttämään kaikkia, sekä samalla rakentamaan unelmiesi kaupungin?

Peliohjeet:
Peliohjeet tulevat pelissä. Valitse rakennettavia rakennuksia alavasemmalta ja klikkaa/napauta niitä rakennuttaaksesi ne kaupunkiisi. Valitse ensisijaisia rakentajia ja muita asetuksia painikkeista alaoikealla.


Kategoriat:

Adventure Hypercasual

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!