Super Tetris

Pelattu 275 kertaa.

100% (1/1)
Kuvaus:
Tetris on todellinen retropeli, jossa yhdistellään palikoita, tertrominoita. Se on alunperin videopeli, jonka kehitti neuvostoliittolainen Alexey Pajitnov vuonna 1984. Pajitnov teki pelin Electronika 60 tietokoneella pelattavaksi. Kunnioitettavasti tetris on yksi ensimmäisistä videopeleistä, joita on ikinä tehty!

Tämä Super Tetris on saanut inspiraationsa alkuperäisestä tetriksestä. Super Tetris on rento peli, jossa palikat putoavat ja ne pitää saada osumaan vapaisiin paikkoihin. Sovita palikoita ja muodosta täysiä rivejä niistä ansaitaksesi pisteitä. Kerää komboja tuhoamalla peräkkäisiä rivejä ja ansaitse mahdollisimman paljon pisteitä. Pelin grafiikka on värikäs ja animaatiot jännittäviä!

Paljon onnea peliin ja pidä hauskaa!

Peliohjeet:
Käytä hiirtä tai kosketusnäyttöä pelataksesi. Ylöspäin nuolesta saat muutettua useimpien tetrominoiden muotoa. Nuolesta alaspäin saat nopeutettua palikan putoamisvauhtia.

Suositellaan pelattavan koko näytöllä.


Kategoriat:

Arcade Älypelit Hypercasual Nostalgiapelit Top Picks

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!