Super Spy Agent 46

Pelattu 151 kertaa.

100% (2/2)
Kuvaus:
Me kaikki tiedämme agentti 47, mutta hahmo ja agentti 46 on ollut paljon suositumpi vaihtoehtoisessa maailmassa. Kuolettavampi, äänekkäämpi ja ehdottomasti enemmän kuin vain peto mitä tulee vihollislaumojen kohtaamiseen.

46 on maksullinen palkkamurhaaja ja klooni. Hänen nimensä tulee siitä, että hän on 46. klooni, joka on luotu DNA:sta, joka on otettu viideltä eri mieheltä, jotta saadaan luotua täydellisiä vakoojia. Sellaisia, jotka pystyvät pitämään kuntonsa huipussa niin fyysisesti kuin mentaalisesti vuosien ajan ja joita pystytään samalla kontrolloimaan kenen tahansa toimesta kenelle he ovat uskollisia.

Peliohjeet:
Tietokoneella:
Liiku - "WASD"/nuolinäppäimet
Tähtää - hiirellä
Hyppää, nouse tai driftaa - Välilyönti/"J" tai "A"
Ammu - "LMB"/"Z"
Granaatti tai laskeudu - "RMB"/"X"
Vaihda asetta - Hiiren pyörä/"Q"/"E"
Tulita - Hiiren oikea näppäin/"X"
Granaatti tai laskeudu -Hiiren vasen näppäin/"B"
Vaihda asetta - vasen/oikea
Aktivoi slow motion - Vasen "Shift" näppäin
Astu sisään/poistu - "Y"


Kategoriat:

Action Shooting

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!