Super Friday Night Squid Challenge

Pelattu 145 kertaa.

50% (1/2)
Kuvaus:
Boyfriend ja Girlfriend ovat taas täällä uusine seikkailuineen. He hävisivät kaikki rahansa uhkapelejä pelaamalla ja nyt heidän täytyy liittyä Squid Game:hin. Auta heitä suorittamaan kaikki laulut eri viikoilla, jotta he voivat voittaa suuren palkinnon ja saavat kaikki menettämänsä rahat takaisin.

Monta ihmistä tulee kuolemaan täällä, mutta älä epäröi, vaan jatka vaan tanssimista, äläkä missaa yhtäkään nuolta. Suorita kaikki 12 tasoa ja ole 38 miljoonan USD voittaja tässä hullussa pelissä!

Pelin tavoitteena on voittaa jokainen musiikki ottelu. Pystytkö voittamaan kauhistuttavan nuken tässä hyytävässä selviytymispelissä?

Peliohjeet:
Tietokoneella:
Paina näppäimistön nuolinäppäintä samaa aikaa kun samaan suuntaan osoittava nuoli on ruudulla sen kohdalla.
Mobiilissa:
Napauta pelialueen yläreunassa olevia nuolia juuri oikeaan aikaan kun alhaalta nousevat nuolet ovat niiden kohdalla.


Kategoriat:

Action Arcade

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!