Super Billy Boy

Pelattu 247 kertaa.

50% (2/4)
Kuvaus:
Super Billy Boy ja hänen ystävänsä päättävät lähteä tutkimusmatkalle tuntemattomalle planeetalle. Kesken matkan, Billyn ystävä Adduk kaapattiin Alien robottien toimesta. Aloita seikkailu täynnä vihollisia ja vaarallisia ansoja ja auta sankariamme tuomaan hänen ystävänsä turvallisesti takaisin kotiin. Tämä on täyttä tasopeliä ja hauskaa! Paljon onnea matkaan!

Peliohjeet:
Tietokoneella:
Nuolinäppäimet tai "A" ja "D" - liiku
Nuoli ylös tau "W" - hyppää tai lennö
"X" tai "J" - ammu
Mobiilissa:
kosketusnäppäimet näytöllä


Kategoriat:

Adventure Arcade

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!