Stickdoll 2

Pelattu 104 kertaa.

100% (4/4)
Kuvaus:
Jatko-osa tikku-ukko God Of Archery:lle, tämä peli koskee Fire Kingdom:in tahtoa saada voimansa takaisin Flamella. Flame suunnittelee keräävänsä kaikki 5 alkuainekiveä ja saavansa näin kaikki polvilleen. Pääelementtikiven ja muiden kivien yhdistäminen mustan magiikan kirjaan tulee olemaan voittamaton yhdistelmä. Tässä seikkailussa Gargle kuitenkin pettää Flamen ja varastaa pääelementtikiven ja lähtee 5 elementtikiven perään. Siitä alkaa seikkailu. Jokaisessa jaksossa valtakunnan suojelijat, kivien suojelijat ja haastavat tasot odottavat Flamea.

Peliohjeet:
Tietokoneella:
hyökkää - VÄLILYÖNTI
hyppää ja liiku - NUOLINÄPPÄIMET
Mobiilissa:
kosketusohjaus


Kategoriat:

Action Adventure Stickman

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!