Squidly Game

Pelattu 508 kertaa.

37% (3/8)
Kuvaus:
Taistele muita pelaajia vastaan Squid Games hengessä green light red light-pelissä Squidly Game.io:ssa. Pysähdy aina kun nukke sanoo punainen valo ja liiku kun se sanoo vihreä valo. Sinun tulee olla tarkka ja liikkua eteenpäin nopeasti ollaksesi muita pelaajia edellä ja saavuttaaksesi maaliviivan annetussa ajassa. Jos liikut punaisella valolla, sotilaat ampuvat sinut ja häviät pelin. Valmistaudu jännitykseen Squidly Game.io:ssa!

Peliohjeet:
Käytä hiirtä tai kosketusnäyttöä pelataksesi. Voit käyttää myös "WASD" näppäimiä tai nuolinäppäimiä.


Kategoriat:

.IO-pelit Action Hypercasual

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!