Square Bird

Pelattu 1695 kertaa.

85% (24/28)
Kuvaus:
Square Bird on 2D tasopeli. Lintusi pystyy rakentamaan tornin neliön muotoisista munista välttääkseen vaaraa aina kun klikkaat. Tämä on yksinkertainen ja helppo peli!

Kerää valuuttaa ostaaksesi linnulle uusia sulkapeitteitä ja tasoja! Kuuma tila aktivoituu kun onnistut kolme kertaa täydellisesti esteen ylityksessä. Silloin lintusi ampuu palikoita tuhotakseen edessä olevat esteet. Ampuminen helpottaa huomattavasti pelaamista ja mitä useammin saat kuuman tilan päälle, sitä enemmän pisteitä saat!

Peliohjeet:
Klikkaa rakentaaksesi neliön muotoisista munista sopivan korkuisen tornin välttääksesi törmäämästä esteisiin. Jos teet juuri oikean määrän munia välttääksesi esteen onnistut täydellisesti. Kerää valuuttaa saadaksesi


Kategoriat:

Arcade Hypercasual

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!