Space Imposter

Pelattu 133 kertaa.

0% (0/1)
Kuvaus:
Pelaa nyt Among Us Space Imposter uutta peliä! Paljon saavutuksia avattavana. Taas pienet Among Us hahmot aloittavat uuden seikkailun. Nyt jokaisella hahmolla on mahdollisuus saavuttaa tavoitteet kaikilla tasoilla turvallisesti ja varmasti. Tasot ovat todella monimutkaisia ja niissä on monimuotoisia vaikeuksia. Pidä hauskaa tämän loistavan uuden pelin parissa täällä Aapelissa, jossa meillä on useita Among Us pelejä pelattavana ilmaiseksi tietenkin!

Pienet Among Us hahmot ovat loukussa oudossa ulottuvuudessa, mutta se ei pysäytä näitä rakastettavia hahmoja, jotka haluavat olla mestareita tässä uudessa seikkailussa. Maailmassa, joka on täynnä vaarallisia esteitä.

Pelin tavoitteena on ohjata Among Us hahmoja ja auttaa heitä juoksemaan läpi vaarallisten tasojen, hyppäämään oikealla hetkellä, välttää vaaralliset terät maassa ja tasoilla sekä monet muut esteet jotka sattuvat tielle.

Pelissä on myös mahdollisuus kerätä palkintoja jotka tekevät pelistä mielenkiintoisen ja hauskan!

Peliohjeet:
Ohjaa hahmoa nuolinäppäimistä tai näytön painikkeista.


Kategoriat:

Adventure Hypercasual

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!