Solitaire Classic

Pelattu 270 kertaa.

50% (1/2)
Kuvaus:
Solitaire toiselta nimeltään Klondike tai pasianssi on kuuluisin ja paras korttipeli, jota voi pelata mobiilissa, tabletilla ja tietokoneella. Playtouch tuo kaikille uuden raikkaan ja ilmaisen pasianssipelin, jota voit pelata tuntikausia, kiitos sen alkuperäisen ja hauskan peli-idean. Voit valita vaikeustason pasianssiisi:
1 nosto (yleensä voitettavissa),
3 nostoa (vaikeampi ja haasteellinen).
Tässä pasianssissa voit myös kustomoida korttien takakannet ja taustakuvan!

Peliohjeet:
Liikuta kortteja napauttamalla tai raahaa ne toiseen paikkaan. Kerää tähtiä ja saavuta huippupisteet, nouse pistetaulukolla ja yritä olla paras pelaaja!


Kategoriat:

Korttipelit Pasianssit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!