Sift Renegade Brawl

Pelattu 215 kertaa.

100% (2/2)
Kuvaus:
Pelaa tätä uskomattoman eksklusiivista peliä Sift Renegade Brawl:ia täysin ilmaiseksi! Tässä toiminnan täyteisessä pelissä, mestari tikku-ukko samuraiden välisissä tappeluissa, maailmassa jossa klaanien väliset taistelut ovat normaaleja, sankarimme Ryu saapuu apuun. Hän oli juuri viettämässä rentouttavaa iltaa kauniin tyttöystävänsä kanssa kun joutui täysin yllätetyksi.

Pelin tavoitteena on kostaa Ruyn tyttöystävän kuolema. Matka tulee olemaan vaarallinen ja tulet kohtaamaan monta estettä, mutta onneksi Ruy on mestari samurai! Käytä katanaasi tuhotaksesi kaikki vastustajat. Tee uskomattomia komboja eliminoidaksesi vastustajia tyylillä. Pelin saatossa saat tilaisuuden kerätä monia palkintoja ja parantaa pistesaldoasi.

Uppoudu satuun ja auta Ruyta saamaan kostonsa!

Peliohjeet:
Pelaa hiirellä ja AWSD-näppäimillä tai kosketusnäytöllä.


Kategoriat:

Action Stickman

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!