Sand Truck

Pelattu 110 kertaa.

33% (1/3)
Kuvaus:
Sand Truck on looginen peli, jossa on rekkoja. Tässä pelissä pääset kontrolloimaan hiekkatehdasta. Tehtaan tankeista löytyy eri värisiä hiekkoja. Hiekat lastataan aina samanvärisiin rekkoihin, kuin mitä hiekka on. Sen takia hiekan on mentävä eri putkien läpi saavuttaakseen oikean rekan. Sinä tulet ottamaan vastuun tapeista, jotka ohjaavat hiekan oikeaan rekkaan. Välillä joudut säilömään hiekan varastoon, mikäli oikean väristä rekkaa ei ole saatavilla. Tässä pelissä on 30 tasoa. Ne ovat mielenkiintoisia ja hauskoja, mutta läpäistäksesi ne, tulee sinun pelata loogisesti. Mikäli epäonnistut tasossa, voit pelata sen uudelleen, kunnes onnistut.

Peliohjeet:
Napauta tappeja.


Kategoriat:

Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!