Runaway Toad

Pelattu 330 kertaa.

100% (2/2)
Kuvaus:
Ei ole helppoa olla vihreä! Napauta, pidä ja pyyhkäise auttaaksesi rupikonnaa hyppäämään turvaan tässä mahtavassa uudessa toiminta pelissä.

Olipa kerran prinsessa, korkeassa linnassa, joka pussasi niin monta rupikonnaa kuin pystyi löytääkseen prinssinsä. Rupikonna nyt kuitenkin haluaa olla vain rupikonna, eikä elää linnassa (huolimatta siitä miten korkea se on). Joten konna teki ainoan parhaaksi nähneensä jutun: PAKENI!

Satoi tai paistoi, päivä tai yö, tämä konna on pakomatkalla! Varo pöllöjä ja muita vaaroja samalla kuin syöt ötököitä, saat lisävoimia, tutkit suota ja etsit salaisuuksia!

-paljon käsintehtyjä elementtejä
-elegantti yhden sormen käytettävyys
-ansaitse voimia syömällä ötököitä
-dynaaminen tahti rennosta suohyppelystä jännittäviin ajojahteihin
-100+ tehtävää joilla testata taitosi ja ansaita uusia konnia
-piilotettuja salaisuuksia löydettävänäsi
-ylellisesti kuvattu ympäristö, jossa on myös vuorokauden ajat ja säätilat huomioitu
-tunnelmallinen äänimaailma rauhoittavalla suo tunnelmalla

Peliohjeet:
Pyyhkäise - konna nappaa kärpäsen kielellään
napauta - konna hyppää
paina pidempään ja vapauta - isompi hyppy


Kategoriat:

Adventure

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!