🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Roller Ball 6 : Bounce Ball 6

Pelattu 1118 kertaa.
5.0 (1 arvostelua)
Pelikuvaus:
Oletko Ball Adventure sarjan hullu fani? Big Ball 3, Bounce Ball Love ja Roller Ball 4 on tehty sinulle! Ilkeät neliöt haluavat puristaa maailman neliön muotoiseksi ja punainen pomppupallo on täällä pelastaakseen maailman. Kieritä ja hypi tiesi läpi kuolettavan tehtaan, päihittäen viholliset ja välttäen kuolettavia lasersäteitä matkalla. Onko sinulla mitä vaaditaan maailman pelastamiseksi, ettei se muutu neliöksi?

Käytä nuolinäppäimiä liikuttaaksesi punaisen pomppupallon maaliin ja kerää kaikki tähdet matkalla. Varo pahoja tyyppejä! Niiden päälle hyppiminen on hyväksi. Kulman lyömäksi tuleminen ei ole. Kuulostaako helpolta? Vieritä palloa, hypi ja pomputa punainen pallo läpi mekaanisen joutomaan! Tehtäväsi on kerätä tähtiä samalla kun valloitat kaikki ilkeät neliöt. Tietyillä alueilla on kuolettavia liikkuvia lasereita. Vieri erityisellä tarkkuudella edetäksesi jokaisen alueen läpi turvallisesti!

Älä anna yksinkertaisen tyylin ja minimalistisen visuaalisuuden hämätä sinua: peli tulee todistamaan ettei se ole helppo haaste, sinulla tulee olla korkea älykkyysosamäärä läpäistäksesi kaikki 100 tasoa!

Peliohjeet:
Tietokoneella:
oikea ja vasen nuolinäppäin - vieritä palloa
ylöspäin nuoli - hyppää
alaspäin nuoli - lopeta hyppiminen (Käytä alaspäin nuolta pysäyttääksesi pomppivan pallon ennen vaarallisia esteitä!)

Mobiilissa:
kosketusohjaus
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game