Punch Box

Pelattu 93 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Olet nyrkkeilijä, jolla on vain muutama roponen taskussaan ja koska sinulla ei ole varaa treenata salilla, treenaat lyömällä laatikoita! Sinun täytyy napauttaa ruudun reunoja lyödäksesi ja tuhotaksesi laatikoita. Ole varovainen, sillä joissain laatikoissa on teräviä lautoja, jotka voivat tainnuttaa sinut! Huomaa myös, että aika on rajoitettu ja sinun tulee lyödä laatikoita ansaitaksesi lisää aikaa. Joten lyö niin nopeasti kuin pystyt ja ansaitse lisää pisteitä!

Peliohjeet:
Pelaa hiiren vasemmalla ja oikealla nuolella tai hiirellä/sormella napauttamalla.


Kategoriat:

Arcade Clicker Hypercasual

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!