Prehistoric Defense

Pelattu 135 kertaa.

100% (1/1)
Kuvaus:
Prehistoric Defence on hauska peli, joka vie sinut takaisin esihistorialliseen aikaan, jolloin omaa kotia tulo puolustaa dinosauruksilta ja muilta vihollisilta. Onnistuaksesi siinä, sinun tulee ohjata pientä armeijaasi, joka on varustautunut kivillä. Puolusta itseäsi dinosauruksilta, hyökkää niiden asumuksiin ja tuhoa ne ja etene seuraavalle tasolle. Kun avaat uusia tasoja, saat tilaisuuden saada uusia sotilaita, joiden avulla kotisi puolustaminen käy entistä helpommin!

Peliohjeet:
Klikkaa sotilaiden kuvakkeita pelataksesi.


Kategoriat:

Action

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!