POP it Plus

Pelattu 235 kertaa.

40% (2/5)
Kuvaus:
Tämän tai edellisen kauden hitti, sensorinen stressin lievitys peli POP it, nyt jännittävänä tietokonepelinä. Klikkaa pop it:iä ja kerää pisteitä selvitäksesi ensimmäisestä tasosta. Se ei olekaan niin helppoa. Tässä pelissä saattaa olla useita palloja, jotka täytyy nostaa ylös klikkaamalla klikkaamalla vastaavaa palloa pelikentän alareunassa. Muuten saatat menettää pisteitä tai painetut pallot tulevat entiseen muotoonsa. Muista, että jalkapallo voidaan nostaa jalkapallolla, lentopallo lentopallolla jne.

POPit Plus on stressiä lievittävä peli, klikki ja mahjong-peli samassa paketissa!

Ominaisuudet:
- omaperäinen peli
- kehittää reaktionopeutta ja näköä

Kaikki eivät pääse 10. tasoa läpi!

Peliohjeet:
Klikkaa pop it:iä kerätäksesi pisteitä ja läpäistäksesi 1. tason. Sen jälkeen se ei tule olemaan niin helppoa. Pop it:ssä saattaa olla useita palloja jotka täytyy nostaa klikkaamalla vastaavaa palloa pelikentän alareunassa. Muuten menetät pisteitä tai pallot nousevat takaisin.


Kategoriat:

Baby Clicker Hypercasual

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!