Picture Slide

Pelattu 133 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Klassinen kuvan liu'utus peli. Pystytkö tekemään nämä palapelit mahdollisimman lyhyessä ajassa?
Kuvan palasia ei pysty nostamaan vaan ne pitää liu'uttaa strategisessa järjestyksessä oikeille paikoilleen.

Pelissä on kolme vaikeustasoa: helppo, normaali ja vaikea.

Pääset ratkaisemaan kaikenlaisia kuvia kuten eläimiä, ruokaa, maisemakuvia, kaupunkeja ja esineitä!

Peliohjeet:
Liikuta kuvien osia napauttamalla ja ne liukuvat vapaalle paikalle laudalla.


Kategoriat:

Älypelit Hypercasual Strategy

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!