Moto Maniac 3

Pelattu 861 kertaa.

85% (6/7)
Kuvaus:
Tämä on motocross-peli, joka haastaa ajotaitosi. Kilparata on metsässä, joten ole valmis kiipeämään puiden ja kivien yli. Päätavoitteesi on voittaa kaikki esteet niin nopeasti kuin pystyt. Mutta on toinen (vielä tärkeä) tavoite - villikarhu ärsyyntyi voimakkaista moottorin äänistä ja se jahtaa sinua, joten ole nopea, ettei peto käy kiinni!

Peliohjeet:
Ylös (tai W)/Alas (tai S) - Aja eteenpäin/taaksepäin
Vasen (tai A)/Oikea (tai D) - Kallista vasemmalle/oikealle
P - tauko


Kategoriat:

Racing Sports

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!