Monster Truck Stunts Free Jeep Racing Games

Pelattu 236 kertaa.

50% (1/2)
Kuvaus:
Tervetuloa pelaamaan ajosimulaattoripeliä, joka pitää sisällään monsteriautoja ja stuntteja. Tule kaikkein korkea-arvoisimmaksi stunt-artistiksi ja aja super urheiluautoasi tässä stunttiautopelissä.

Sinun tulee esitellä hulluja kilpastuntteja. Voit tuhota realistista 3D ympäristöä stunteillasi. Nauti oikeasta tuhosta, jota saat aikaan monsteriautollasi ja tuhoa kaikki mikä eteen sattuu holtittomalla ajelullasi. Nauti yhteentörmäyksistä, tönäisyistä ja kolauksista tässä kaikkein nautinnollisimmassa monsteriautopelissä!

Valitse mieleisesi monteriauto ja anna adrenaliinin virrata!

Peliohjeet:
Tietokoneella:
"W" - eteenpäin
"S" - jarruta tai peruuta
"D" - käänny oikealle
"A" - käänny vasemmalle

Androidilla:
ohjaimet ruudulla


Kategoriat:

Adventure Arcade Autopelit Racing

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!