Microsoft Sudoku

Pelattu 139 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Käytä yksinkertaista logiikkaa täyttääksesi tämän älypelin yhdeksän riviä ja yhdeksän saraketta numeroilla 1-9. Jokaista numeroa voi käyttää vain kerran tietyllä rivillä ja sarakkeella. Syötä oikea numero jokaiseen ruudukon ruutuun voittaaksesi! Sudokussa on kaksi tilaa: Pen ja Pencil.

Peliohjeet:
Klikkaa Pen nappulaa, sitten vasen-klikkaa ruutua ja raahaa kursori ylös ja alas antaaksesi "pen" vastauksesi. Voit myös näpytellä numeron ruutuun. Mikäli et ole varma vastauksestasi, voit valita "pencil"-näppäimen. Laita hiiri ruudun päälle ja klikkaa numeroita jotka haluat syöttää.


Kategoriat:

Älypelit Hypercasual Sudoku

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!