Microsoft Solitaire

Pelattu 469 kertaa.

100% (2/2)
Kuvaus:
Pelaa Klondikea, Spideria, FreeCell:ia, Pyramidia ja TriPeaks:ia. Näiden lisäksi saat päivittäisiä haasteita. Solitaire, eli tuttavallisemmin pasianssi pitää paikkansa yhtenä kaikkein eniten pelatuista tietokonepeleistä ja siihen on syynsä. Yksinkertaiset säännöt ja suoralinjainen pelattavuus tekee siitä helposti lähestyttävän kaikille. Pasianssi on ollut osa Windowsia jo yli 30 vuotta ja The Microsoft Solitaire kokoelma tekee siitä parhaan kokemuksen tähän päivään mennessä viidellä eri pelimuodolla yhdessä paikassa.

Peliohjeet:
Klondike: Tämä versio on ajaton klassikko pasianssia.
Spider: Kahdeksan saraketta kortteja odottaa selvitystä mahdollisimman vähillä siirroilla.
FreeCell: Käytä 4 lisäpaikkaa liikuttaaksesi kortteja ympäriinsä ja yritä saada kaikki kortit pois pelipöydältä.
Pyramid: Yhdistä kaksi korttia jotka muodostavat luvun 13 poistaaksesi ne pelipöydältä.
TriPeaks: Valitse kortteja järjestyksessä, ylös- tai alaspäin, kerää pisteitä ja tyhjennä pelipöytä.


Kategoriat:

Clicker Korttipelit Nostalgiapelit Pasianssit Älypelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!