Microsoft Jewel

Pelattu 326 kertaa.

75% (3/4)
Kuvaus:
Matkaa halki eriskummallisen maailman, joka on täynnä jalokiviä yhdessä tämän yhdistä 3 älypelin kanssa. Yhdistä värikkäitä jalokiviä, päästäksesi korkeammille tasoille klassisten pelihaasteiden kanssa. Luo pidempiä yhdistelmiä ansaitaksesi lisäpisteitä, avaa erikoisia jalokiviä ja pihitä omat huippupisteesi! Aseta unelmien pilvilinna taivaalle, kaikenikäiset pelaajat nauttivat vaikka tuntikausia tästä hauskasta fantasian hohdosta.

Peliohjeet:
Yhdistä 3 tai useampi jalokivi yhdellä liikkeellä tehdäksesi ryhmiä ja katso kun ne sitten katoavat taianomaisesti. Raahaa, klikkaa tai napauta jalokiveä saadaksesi sen liikkumaan vaaka- tai pystysuunnassa. Saadaksesi mahdollisimman paljon pisteitä, täytä värimittarit jokaisella tasolla ja lisää pistekertoimia seuraavalla tasolla. Peli loppuu, kun liikkeesi loppuvat.


Kategoriat:

Älypelit Bejeweled Hypercasual Match 3

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!