Miami Crime Simulator 3D

Pelattu 705 kertaa.

63% (7/11)
Kuvaus:
GTA laji : 50 koukuttavaa tehtävää. Tässä kolmannen osapuolen ammunta toiminta pelissä, olet poliisi, jonka tehtävä on putsata Miami ja Vegas rikollisuudelta. Voit varastaa minkä tahansa ajoneuvon - auton, tankin, helikopterin, jet packin.. Peli sisältää kokonaisen avaran maailman. Voit myös ostaa kaupasta tavaroita, jotka auttavat sinua suorittamaan tehtäviä ja vapauttamaan kaupungin kaikilta syntisiltä kun itse olet kuin pyhä poliisi. Tulet kohtaamaan ilmiöitä kuten mafia-sotaa, varkautta, hullua liikennettä, rikollisia palkkamurhaajia jne.

Peliohjeet:
Hiirellä = tähtää
Nuolinäppäimet/WASD = liiku
Välilyönti = hyppää
Enter = mene ajoneuvoon
LMB/Z = ammu
RMB/X = heitä granaatti
L Shift = aktivoi agentin aikapyörä
Q/E = vaihda asetta


Kategoriat:

3D Action Shooting

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!