Merge To Million

Pelattu 101 kertaa.

0% (0/1)
Kuvaus:
Merge to Million on kertolaskuälypeli. Raahaa ja yhdistä. Pudota numeroituja kuutioita samanlukuisen kuution viereen/päälle yhdistääksesi ne ja luoda aina suurempi luku. Tavoitteenasi on saavuttaa miljoona! Aloitat helpoista luvuista ensin kakkosella, mutta asioista tulee mielenkiintoisempaa kun alat lähestyä tuhannella alkavia lukuja ja suurempia. Pelissä on 6 erilaista lisävoimaa, joita voit käyttää tehdäksesi pelistä helpompaa. Käytä lisävoimia, yhdistelmiä ja nauti numeroiden kanssa pelaamisen jännityksestä! Mikäli tykkäät peleistä kuten 2048, Merge to Million istuu sinulle kuin nyrkki silmään!

Peliohjeet:
Klikkaa tai napauta kuutiota valitaksesi sen ja klikkaa sitten vapaata paikkaa pudottaaksesi sen siihen. Pidä huolta, että valitsemasi kuutio koskettaa toista samanarvoista.


Kategoriat:

Älypelit Puzzle Strategy

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!