Merge Cannon: Chicken Defense

Pelattu 241 kertaa.

100% (3/3)
Kuvaus:
Merge Cannon: Chicken Defence - Tämä peli on sekoitus valmistautumista ja puolustusta! Kana-armeija marssii linnaasi kohti ja apuasi tarvitaan nyt! Yhdistä tykkejä, päivitä linnaasi ja puolusta sitä kanoilta!
Kanat saapuvat aina aalloittain ja jokainen aalto loppuu pomo kanaan! On tullut aika laittaa tykit kuntoon ja puolustaa linnaa väkivaltaisilta kanoilta! Oletko valmis vai tuliko kana pöksyyn?

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä. Pelissä on ohjeet.


Kategoriat:

Action

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!