Mazes

Pelattu 194 kertaa.

66% (2/3)
Kuvaus:
Klassinen hauska aivopähkinä älypeli jolla kuluttaa aikaa. Olet jumissa sokkelossa. Älykkäillä aivoillasi ja nopealla havainnointikyvylläsi voit löytää oikean tien ulos sokkelosta.
Mahtava kokemus ja jännittäviä tasoja kaiken ikäisille.

Pelaa tätä rentoa älypeliä, sokkeloa, kun tunnet mielesi väyneeksi tai sinun tarvitsee terävöittää mieltäsi.

Ohjaa täplä läpi eri reittien tässä ilmaisessa sokkeloseikkailussa.

Peliohjeet:
Analysoi sokkelon alku ja loppupisteet. Napauta esinettä siihen suuntaan minne haluat sen liikkuvan.


Kategoriat:

Arcade Älypelit Hypercasual Puzzle

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!