Matryoshka Rush

Pelattu 431 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Kuka voisi vastustaa näitä söpöjä maatuskoja? Tiesitkö, että maailman suurin Maatuska-nukke koostuu 51 palasesta. Nyt sinun tehtäväsi on kasata oma nukkesi! Sinun täytyy vain koskettaa ruutua ja tehdä edellisen nuken sisälle aina pienempi nukke.

Peliohjeet:
Muista vain pääsääntö - seuraavan maatuskan täytyy mahtua edellisen sisälle punaisten viivojen sisään. Ehkä pystyt rikkomaan Guinnessin maailman ennätyksen! Tee 15, 25 tai 30 nuken ennätys ja saat mahdollisuuden käyttää bonuksena 5, 7 tai 10 maatuskaa seuraavassa pelissä.


Kategoriat:

Arcade

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!