🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Kitty Doctor

Pelattu 2776 kertaa.
1.7 (9 arvostelua)
Pelikuvaus:
Kitty Doctor on hauska ja koukuttava superrento peli. Pieni kisuli on todella sairas ja häntä pitää hoitaa sairaalassa. Kaikki söpöt eläimet rakastavat sinua, heidän omaa eläinlääkäriään! Paranna pikkuiset kissat tässä kissa pelissä heidän erilaisilta vammoiltaan ja sairauksiltaan omassa kissakeskuksessasi.

Fever - auta kissa-asiakkaitasi mittaamalla heidän lämpönsä ja antamalla lääkettä.
Thorn - poista piikit oikeilla eläinlääkärin välineillä, suihkuta täitä ja tähtää: käytä voidetta.
Ear infection - löydä ja tapa pöpöt, jotka piileksivät söpöjen eläinten korvissa.
Aching throat - suihkuta ilkeitä pöpöjä, hoida söpöjä kotieläimiä ja ole maailman paras eläinlääkäri!
Bites - tee liuos jolla hoitaa puremahaavoja.
Cuts - eläimet ovat outoja, joten riittää paljon työtä jopa pätevälle eläinlääkärille, kun hoitaa haavoja, laittaa tikkejä ja sideharsoja eläimille!
Stomach pains - tässä hullussa eläinkirurgipelissä, pääset taas käyttämään aidon oloisia ultraäänilaitteita! Kun eläin on hoidettu, ruoki se eläinkaupan herkuilla!
Broken bones - eläinten hoitopelissä täytyy tietenkin korjata myös murtuneet luut! Sinä olet paras eläinlääkäri ja kirurgi, joten sinun tulee hoitaa ja tehdä kirurgisia toimenpiteitä ihan itse!
Toothache - sinun söpöllä lemmikki potilaalla on hammaskipuja! Tunne olevasi lemmikkien hammashoito ekspertti: pidä hauskaa, sillä eläinhammaslääkäripelit ovat koukuttavia!

Hoida kisuja ja kerää tähtiä avataksesi uuden eläinlääkäriaseman. Kerää paljon tähtiä päästäksesi pelaamaan kaikkia kissalääkäripelejä meidän eläinlääkäriasemallamme!

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä.
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game