Kitty Doctor

Pelattu 484 kertaa.

37% (3/8)
Kuvaus:
Kitty Doctor on hauska ja koukuttava superrento peli. Pieni kisuli on todella sairas ja häntä pitää hoitaa sairaalassa. Kaikki söpöt eläimet rakastavat sinua, heidän omaa eläinlääkäriään! Paranna pikkuiset kissat tässä kissa pelissä heidän erilaisilta vammoiltaan ja sairauksiltaan omassa kissakeskuksessasi.

Fever - auta kissa-asiakkaitasi mittaamalla heidän lämpönsä ja antamalla lääkettä.
Thorn - poista piikit oikeilla eläinlääkärin välineillä, suihkuta täitä ja tähtää: käytä voidetta.
Ear infection - löydä ja tapa pöpöt, jotka piileksivät söpöjen eläinten korvissa.
Aching throat - suihkuta ilkeitä pöpöjä, hoida söpöjä kotieläimiä ja ole maailman paras eläinlääkäri!
Bites - tee liuos jolla hoitaa puremahaavoja.
Cuts - eläimet ovat outoja, joten riittää paljon työtä jopa pätevälle eläinlääkärille, kun hoitaa haavoja, laittaa tikkejä ja sideharsoja eläimille!
Stomach pains - tässä hullussa eläinkirurgipelissä, pääset taas käyttämään aidon oloisia ultraäänilaitteita! Kun eläin on hoidettu, ruoki se eläinkaupan herkuilla!
Broken bones - eläinten hoitopelissä täytyy tietenkin korjata myös murtuneet luut! Sinä olet paras eläinlääkäri ja kirurgi, joten sinun tulee hoitaa ja tehdä kirurgisia toimenpiteitä ihan itse!
Toothache - sinun söpöllä lemmikki potilaalla on hammaskipuja! Tunne olevasi lemmikkien hammashoito ekspertti: pidä hauskaa, sillä eläinhammaslääkäripelit ovat koukuttavia!

Hoida kisuja ja kerää tähtiä avataksesi uuden eläinlääkäriaseman. Kerää paljon tähtiä päästäksesi pelaamaan kaikkia kissalääkäripelejä meidän eläinlääkäriasemallamme!

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä.


Kategoriat:

Hypercasual Junior Lasten pelit Tyttöjen pelit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!