Kings and Queens Solitaire Tripeaks

Pelattu 324 kertaa.

100% (4/4)
Kuvaus:
Nyt on korkea aika pitää vähän hauskaa pasianssin parissa! Mikäli tykkäät korttipeleistä ja sanat Pyramidi, Klondike ja Spider tarkoittavat jotain sinulle, tai jos olet juuri löytämässä solitaire älypelit, Kings & Queens toivottavat sinut tervetulleeksi matkallesi!

Tällä kauniilla saagalla on paljon annettavaa sivulle. Tule kunnioitettavasti Kings&amp ; Queens klubin jäseneksi ja nauti sen loputtomista eduista: nautiskele kuvankauniista maisemista samalla kun ratkaiset haastavia pulmia! Suorita loputon määrä tasoja tullaksesi pasianssimestariksi! Opi hienostunut pelaamisen taide pelatessasi villejä kortteja ja käytä sitä eduksesi!

Peliohjeet:
Kerää kaikki kortit. Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä.


Kategoriat:

Älypelit Korttipelit Pasianssit

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!