King Bowling Defender

Pelattu 453 kertaa.

0% (0/1)
Kuvaus:
King Bowling Defence on hauska peli. Se on kuten keilaamista, mutta pallon vierittämisen sijaan käytät tykkiä puolustaaksesi valtakuntaasi zombie hyökkäyksiltä. Tykin avulla pudotat zombit veteen, eli estät heitä ylittämästä siltaa ja astumasta linnaasi. Puolusta linnaasi ja pidä hauskaa!

Monet tasot ja haasteet odottavat sinua! Jokaisen kahden tason jälkeen joudut selviytymään suuresta tappelusta ison pomon kanssa ja jokaisen kolmen tason jälkeen ympäristö tulee vaihtumaan!

Et voi ampua loputonta määrää joten tähtää tarkkaan. Sinulla on 9 elämää jokaisessa tasossa!

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä!


Kategoriat:

Action Arcade

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!