🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Jewels Classic

Pelattu 958 kertaa.
0 (0 arvostelua)
Pelikuvaus:
Jewels Classic on match-3-peli, jossa on mysteeriteema! Yhdistä kolme tai useampi samanlainen jalokivi poistaaksesi ne kentältä. Käytä boostereita luodaksesi eeppisiä komboja ja hyödynnä palkintoina saatuja kirstuja ja muuta!

Jewels Classic -pelissä ei ole aikarajoja. Se tarkoittaa, että voit valita parhaita jalokiviä ja saada eniten pisteitä. Voit ansaita enemmän pisteitä suorittamalla vaikeampia jalokiviotteluita. Yritä tehdä kolmen lajin sijasta neljän lajin, viiden lajin ja jopa L-muotoisia otteluita. Peli päättyy
kun siirtosi loppuvat.

Jewels Classic kehittää tärkeitä aivotaitoja, kuten visuaalista terävyyttä ja keskittymiskykyä. Pelaa nyt todistaaksesi monipuoliset taitosi ja kilpaile huipputuloksista koko maailman tulostaulukoissa!

Peliohjeet:
Vaihda jalokivien paikkaa ja aseta ne yhteen kiiltävään vaaka- tai pystyriviin, jossa on vähintään kolme jalokiveä. Tämä poistaa kaikki yhteensopivat elementit, jolloin peliin jää tilaa lisää arvokkaita jalokiviä. Jos saat neljä tai useampia jalokiviä yhteen, ne yhdistyvät räjähtäväksi sinetiksi, jolla voit räjäyttää kokonaisia rivejä seuraavassa pelissä.
Pelikategoriat:
Tagit:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game