Jewels Blitz 4

Pelattu 972 kertaa.

100% (5/5)
Kuvaus:
Jewel Blitz 4! Kauan odotettu neljäs osa legendaarisesta pelisarjasta vie sinut syvälle Keski-Amerikan viidakkoon. Tapaat Mayan, Nuoren Maya-prinsessan ja pääset auttamaan häntä löytämään kansakunnan kauan sitten kadonneet aarteet. Yhdistä värikkäitä jalokiviä ja käytä niiden salaisia voimia poistaaksesi viidakon esteitä tai maagisia sinettejä, rauhoita tulivuoria ja turvaa Mayojen pyhäinjäännökset. Lähde aarrejahtiin ja suorita päivittäisiä tehtäviä ja haasteita ansaitaksesi kultaa, taianomaisia esineitä ja muita palkintoja, jotka tulevat auttamaan sinua ratkaisemaan yli 600 tasoa. Uppoudu Mayojen mysteeriseen maailmaan ja pelaa Jewels Blitz 4 nyt ilmaiseksi. Monta tuntia hauskaa pulmapeliä on taattu!

Peliohjeet:
Yhdistä vähintään 3 arvokasta jalokiveä ja saa tähtiä. Jos yhdistät enemmän kuin 4 kerrallaan, saat monenlaisia lisätehoja käyttöösi. Sinun täytyy vain vaihtaa jalokivien paikkaa kosketusnäytöllä tai hiirellä.


Kategoriat:

Älypelit Bejeweled Match 3

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!