Jewel Magic

Pelattu 173 kertaa.

0% (0/1)
Kuvaus:
Taianomaiset jalokivet ovat täällä ja sinun tulee vain yhdistää niitä saadaksesi ne. Yritä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä, voita eri tasoja, pidä hauskaa ja rentoudu samaa aikaa!

Peliohjeet:
Vaihda paikkaa ja yhdistä 3 saman väristä jalokiveä poistaaksesi ne pelilaudalta. Yhdistä 2 tai useampi jalokivi peräkkäin saadaksesi aikaan erikoispommeja ja saa lisäpisteitä. Jos tarvitset apua, kokeile käyttää ansaittuja lisävoimia. Kerää tarpeeksi pisteitä voittaaksesi ennen kuin sinulta loppuu liikutettava tai aika.


Kategoriat:

Älypelit Bejeweled Match 3

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!