Impostor.io

Pelattu 531 kertaa.

77% (7/9)
Kuvaus:
Ryhdy ylivoimaiseksi elämänmuodoksi voittamalla muut pelaajat Impostor.io:ssa! Tämä peli on Among Us:in innoittama ja sisältää samankaltaisia grafiikoita ja säätimiä. Peli on kuitenkin aivan eri: tässä pelissä sinun ei tarvitse vaivautua livahtelemaan tai esittämään. Esiriput ovat alhaalla ja jokainen mies tai avaruusolio pelaa itselleen. Päihitä kaikki vastustajat useilla erilaisilla aseilla ja kapua pistetaulukon huipulle! Kerää kaikki energia-kuutiot ja tule vahvemmaksi. Pystytkö selviytymään taisteluista ja tulemaan koko universumin vakuuttavimmaksi petkuttajaksi?

Peliohjeet:
Ohjaa hahmoasi liikuttamalla hiirtä. Nuoli näytöllä osoittaa suuntaa. Klikkaa LMB hyökätäksesi ja RMB mennäksesi kovempaa. Liian usein juokseminen kuitenkin kuihduttaa voimasi ja estää sinua siirtymästä seuraavalle tasolle. Joskus on pakko myös vältellä kohtaamasta vahvempia pelaajia. Elämäsi koostuu useista osa-alueista - kuinka paljon tappioita kestät. Jos health osa-alueesi on liian alhainen, etsi lisää kuutioita - päivitys saa tuo voimasi takaisin!


Kategoriat:

.IO-pelit Action Arcade Multiplayer

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!