🎰 Pelisivustoilta saa huikeita💰-bonuksia! 🎰
🔥Katso tästä miten se onnistuu!🔥

Hex Takeover

Pelattu 1038 kertaa.
0 (0 arvostelua)
Pelikuvaus:
Tervetuloa Hex Takeover pelin pariin!

Hex Takeover on vuorottelu-perusteinen strategiapeli, jota pelataan eri kuusikulmaisilla laudoilla. Tavoite on yksinkertainen: valloita eniten laattoja voittaaksesi.

Kuinka pelata:
Napauta vuorosi aikana mitä tahansa laattaasi valitaksesi seuraavan siirtosi. Laatat voidaan kloonata vierekkäisiin tiloihin tai ne voivat hypätä muihin tiloihin. Laskeutuminen vastustajan laattojen lähelle muuttaa niiden laatat sinun omiksesi! Kloonauksella ja hyppäämisellä on erilainen vaikutus strategiaasi. Palan kloonaaminen tarkoittaa, että saat enemmän oman värisiä laattoja laudalle. Joskus hyppäämisestä voi olla hyötyä, jos huomaat vihollisen nappuloita kauempana, mutta haluat valloittaa ne. Peli päättyy, kun lauta on täynnä laattoja!

Näyttää helpolta eikö? Laitetaan taitosi koetukselle!

Hex Takeoverilla on yksinkertaiset pelisäännöt, mutta peli voi olla melko haastava! Eri tasoilla ja vaihtelevilla vaikeustasoilla on paljon erilaisia strategioita tutkittavana.

Vaikkakin pelissä on todella tyydyttävä ja rentouttava pelattavuus, tutki karttaa ja kohtaa uusia vihollisia ja haasteita!

Pystytkö tutkimaan koko kartan ja avaamaan uusia hahmoja, joilla pelata?

Peliohjeet:
Vuorosi aikana, napauta laattojasi valitaksesi seuraavan siirtosi. Valloita vihollisen palat voittaaksesi!
Pelikategoriat:
Kommentit
🤑Tarvetta rahalle? Hae pikavippiä tästä!
×

Report Game