Harvest Honors

Pelattu 277 kertaa.

100% (3/3)
Kuvaus:
On aika suunnata farmille hauskaan pulma haasteeseen. Kuinka nopeasti kykenet yhdistämään kaikki porkkanat Harvest Honors Classic:ssa?

Tulet kilpailemaan muita farmareita vastaan, jotka tulevat eri puolilta planeettaa ja samalla yrität todistaa kaikille että sinulla on ylivoimaisin viherpeukalo! Pystytko korjaamaan enemmän porkkanasatoa kuin muut tässä söpössä moninpelissä? Ensimmäinen, joka saa 100 täyteen voittaa erän.

Peliohjeet:
Yhdistä samanlaisia asioita hiirellä tai napauttamalla.


Kategoriat:

InGame Purchase Älypelit Social

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, kasinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!