Happy Racing Online

Pelattu 174 kertaa.

100% (2/2)
Kuvaus:
Happy Racing Online kertoo hulluista hahmoista, jotka ajavat kaikenlaisia ​​ajoneuvoja ja yrittävät päästä maaliin keinoja kaihtamatta. Odota SUPER GORY autojen törmäystä ja tuhansittain eriskummallisia ajoneuvoja! Sisua ja kunniaa sekä enemmän HULLUA MEININKIÄ kuin olet koskaan nähnyt!

Tässä pelissä karski motoristi hyppää rakkaan prätkänsä selkään ja päättää ajella pitkin maailmaa ja kerätä kultaa, joka on levitetty ympäri kaupunkia. Säätele moottoripyörän vauhtia ja kerää kultakolikoita! Kerätyillä kolikoilla pääset avaamaan uusia viritettyjä moottoripyöriä, joissa on paremmat ominaisuudet ja enemmän voimaa. Pidä hauskaa!
Peliohjeet:
"W" - kiihdytä
"S" - jarru
"NUOLET SIVUILLE" - käänny
"VÄLILYÖNTI" - hyppää


Kategoriat:

Adventure Sports

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!