Halloween Mahjong Deluxe

Pelattu 119 kertaa.

- % (0/0)
Kuvaus:
Match 2 of the same halloween mahjong tiles to remove them from the board. You only can use free tiles. A free tile is not covered by other tiles and at least 1 side (left or right) is open. You have 36 levels to challenge in this halloween mahjong deluxe games. Can you finish the all levels with 3 stars?

Yhdistä kaksi samanlaista halloween teemaista mahjong laattaa poistaaksesi ne pelilaudalta. Voit ainoastaan poistaa vapaana olevia laattoja. Vapaa laatta ei ole muiden laattojen peittämä ja vähintään yksi sivu, oikea tai vasen, on vapaana.
Sinulla on 36 tasoa haastetta tässä Halloween Mahjong Deluxe pelissä. Pystytkö läpäisemään jokaisen tason kolmella tähdellä?

HAPPY HALLOWEEN!👻🎃

Peliohjeet:
Pelaa tietokoneella tai kosketusnäytöllä!


Kategoriat:

Älypelit Board Halloween Mahjong

Tervetuloa Aapeliin!

Tervetuloa seuraamme Aapeliin! Täällä pääset pelaamaan ilmaisia nettipelejä. Tarjoamme satojen pelien valikoiman, josta riittää ajanvietettä lukuisiin pelihetkiin. Aapeli toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneella. Unohda uusien lukuisien sovellusten lataamiset ja salasanojen näpyttelyt. Meillä pääset suoraan nauttimaan satojen ilmaisien pelien valikoimasta ja mikä parasta, emme kuormita laitteidesi muistitilaa.

Aapeli tarjoaa satoja ilmaisia pelejä

Aapeli on valinnut parhaat ilmaiset pelit valikoimaansa ja meillä pääset testaamaan pelitaitojasi. Haluatko kenties kehittää reaktionopeuttasi, nostalgisoida miinaharavan tai matopelin parissa tai vaikkapa vain rentoutua jonkun kivan pelin parissa? Meillä se onnistuu! Valikoimastamme löytyy seuraavat ilmaiset nettipelit: 3D-pelit, seikkailupelit, toimintapelit, arcade-pelit, älypelit, lautapelit, casinopelit, korttipelit, strategiapelit, autopelit, klassikkopelit, lastenpelit, tyttöjen pelit, palapelit ja moninpelit.

Aapeli on suomenkielinen

Pelikuvaketta klikkaamalla löydät suomenkieliset pelikuvaukset ja ohjeet pelaamiseen. Pelaa yksin, koneälyä vastaan tai valitse peli jota voi pelata vuorotellen kaverin kanssa. Yhdessä pelattaviin peleihin riittää yksi laite. Aapeli toivottaa sinut tervetulleeksi ja toivottaa erittäin nautinnollisia ja jännittäviä pelihetkiä!